Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος - Χρήστος Βασιλειάδης 

Ο κ. Χρ. Βασιλειάδης είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Citibank στην Ελλάδα, με δραστηριότητα στη χώρα μας και το εξωτερικό. Απεχώρησε το 2011 από τη Citibank από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Citibank Ελλάδος. Στον Πρωτέα αγωνίστηκε τις περιόδους 1985-1987. Έχει θητεύσει στο ΔΣ του Πρωτέα 12 χρόνια, τα τελευταία 11 ως Πρόεδρος ΔΣ.

Αντιπρόεδρος - Βάσω Πετρίδου 

Η κυρία Βάσω Πετρίδου είναι ιδιοκτήτρια της εταιρίας  Luxurios Island Experience που δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού.  Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Cornell  των ΗΠΑ με Bachelor of Science in Industrial and Labor Relations.  Είναι παντρεμένη από το 1987 με τον Άγγελο Μιχαλόπουλο και έχουν πέντε παιδιά.  Είναι  αθλήτρια μαραθωνοδρόμος. Ασχολείται με τον Πρωτέα από το 2001, διατελεί μέλος του ΔΣ και έχει τον τίτλο της αντιπροέδρου από το 2006
 

Γενικός Γραμματέας - Αλέξανδρος Ακριτόπουλος

Ο κ. Αλέξανδρος Ακριτόπουλος είναι Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος και Ναυπηγός Μηχανικός ΕΜΠ. Έχει μακρόχρονη διεθνή εμπειρία πολυμερών διαπραγματεύσεων σε θέματα ανταγωνιστικότητας, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και ναυπηγικής βιομηχανίας, που απέκτησε με την ενασχόλησή του, ως Σύμβουλος βιομηχανικής πολιτικής στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στο Παρίσι (ΟΟΣΑ) και στις Βρυξέλλες (Ε.E.) και ως υπάλληλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.  Είναι Γενικός Γραμματέας του Πρωτέα Βούλας από το 2011.

Ταμίας - Κωνστατίνος Βασιλείου

Ο κος Κωνσταντίνος Βασιλείου είναι Οικονομολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA του Πανεπιστημίου Adelphi University της Νέας Υόρκης. Από το 1999 εργάζεται ως Οικονομικός Διευθυντής στην εταιρεία ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΕ και από το 2002 είναι μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου.

 
Γιάννης Μεϊμάρογλου 

Ο κ. Γιάννης Μεϊμάρογλου είναι τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην εμπορία χαλυβουργικών προϊόντων και στις κατασκευές. Πρώην διεθνής αθλητής του βόλεϊ με την εθνική ομάδα των νέων. 

 
Γιάννης Νικολάου

Ο κ. Γιαννης Νικολαου είναι τουριστικός πράκτορας. Συνιδιοκτήτης του τουρ. Γραφείου ANTAEUS TRAVEL AND TOURISM  και της εταιρείας αντιπροσώπευσης αεροπορικών εταιρειών GALANT HELLAS S.A.

Υπήρξε αθλητής της ομάδας μπάσκετ του ΠΕΙΡΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Τα τελευταία 2 χρόνια συμμετέχει στο ΔΣ του Πρωτέα σαν σύμβουλος και υπεύθυνος των τμημάτων ΑΝΔΡΙΚΟΥ-ΕΦΗΒΙΚΟΥ-ΠΑΙΔΙΚΟΥ του συλλόγου¨

 

Αντώνης Μικελίδης

 

Θεόδωρος Νικολάκης

Ο κ. Θεόδωρος Νικολάκης είναι 48 ετών , έγγαμος, πατέρας 3 παιδιών , σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών .Ασχολείται με το χώρο της υπερπόντιας ναυτιλίας στον τομέα διαχείρισης φορτηγών πλοίων  και είναι διευθυντής στην εταιρεία  Veritas Ship Management Ltd.

 

Παναγιώτης Κοντοθανάσης

Ο κ. Παναγιώτης Κοντοθανάσης είναι Μεταλλειολόγος Μηχανικός και κάτοχος Διδακτορικού τίτλου από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Από το 1996 είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΠΑ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ Α.Ε. και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις μελέτες δημοσίων και ιδιωτικών έργων υποδομής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Είναι έγγαμος,  έχει 3 παιδιά και τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά στην υποστήριξη των τμημάτων Υποδομής του Πρωτέα.

 

Αγγελική Φράγκου

Η κα Φράγκου είναι Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Navios Maritime Holdings Inc. η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Συγχρόνως είναι επίσης Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος δύο συνδεδεμένων με την Navios εταιρειών, της Navios Maritime Partners L.P. και της Navios Maritime Acquisition Corporation οι οποίες είναι επίσης εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Είναι επίσης Πρόεδρος της Navios South American Logistics Inc. Από το 1990 μέχρι το 2005 υπήρξε Διευθύνουσα Σύμβουλος σε εταιρείες διαχειρίσεως πλοίων ξηρού φορτίου. Το 2005 η κυρία Φράγκου εξαγόρασε την εταιρεία Navios Maritime Holdings Inc. την οποία και εισήγαγε στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Η Αγγελική Φράγκου έχει σπουδάσει μηχανολόγος μηχανικός στο Farleigh Dickinson University των ΗΠΑ όπου αποφοίτησε με το βαθμό άριστα (summa cum laude) και συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Columbia όπου απέκτησε τον τίτλο Master ως μηχανολόγος μηχανικός.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media