Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Χρήστος Βασιλειάδης

Ο κ. Χρ. Βασιλειάδης είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Citibank στην Ελλάδα, με δραστηριότητα στη χώρα μας και το εξωτερικό. Απεχώρησε το 2011 από τη Citibank από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Citibank Ελλάδος. Στον Πρωτέα αγωνίστηκε τις περιόδους 1985-1987. Έχει θητεύσει στο ΔΣ του Πρωτέα 12 χρόνια, τα τελευταία 11 ως Πρόεδρος ΔΣ.

 

Αντιπρόεδρος: Στέργιος Γεωργακόπουλος

Ο κ. Στέργιος Γεωργακόπουλος είναι Μηχανολόγος-Μηχανικός ΕΜΠ και δραστηριοποιείται στην κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών έργων. Είναι μέλος του
Πρωτέα από το 2005. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.
 

Γενικός Γραμματέας: Ιωάννης Μεϊμάρογλου

Ο κ. Γιάννης Μεϊμάρογλου είναι τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην εμπορία χαλυβουργικών προϊόντων και στις κατασκευές. Πρώην διεθνής αθλητής του βόλεϊ με την εθνική ομάδα των νέων.

 

Ταμίας: Γεώργιος Καβούνης

Ο κ. Γεώργιος Καβούνης είναι Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με μεταπτυχιακούς τίτλους στο Ship Building Industry από ΕΜΠ & Πανεπιστήμιο Ν.Κορέας. Δραστηριοποιείται στο τομέα της Ναυτιλίας με μακροχρόνια εμπειρία σε new buildings και σε όλους τους τομείς της διαχείριση πλοίων. Είναι μέλος τους συλλόγου από το 2006 με τα 4 τελευταία χρόνια να δραστηριοποιείται σαν σύμβουλος και οικονομικός διαχειριστής του συλλόγου.

 

Μέλη
 
Δημήτριος Φλίγκος
 
Ο κ Δημήτριος Φλίγκος είναι εξειδικευμένος ορθοπεδικός χειρουργός, απόφοιτος της Ιατρικής σχολής Αθηνών, με ενασχόληση στην αθλητιατρική πέραν της 10ετίας. Διευθυντής Ορθοπεδικής κλινικής στο Mediterraneo Ηospital. Eίναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών.
 
Τζένη Κουκουζέλη
 
Η κ. Τζένη Κουκουζέλη είναι Μηχανολόγος Τ.Ε , εργάστηκε στο χώρο των κατασκευών και σήμερα είναι συνταξιούχος. Είναι έγγαμη και μητέρα 2 παιδιών.
 
Ηλίας Κουτσοδάσκαλος
 
Ο κ. Ηλίας Κουτσοδάσκαλος είναι συνταξιούχος ΑΔΜΗΕ. Εκλέγεται στο Δ.Σ του Πρωτέα από το 2005. Είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών, πρώην αθλητών του Πρωτέα.
 
Αναστάσιος Δαγδελένης
 
Ο κ. Αναστάσιος Δαγδελένης είναι απόφοιτος Σχολής Διοίκησης επιχειρήσεων και επαγγελματικά ασχολείται με την κατασκευή χειροποίητου πουκάμισου. Είναι μέλος του Πρωτέα πάνω από 20 χρόνια και πατέρας 3 παιδιών που έχουν υπάρξει αθλητές του συλλόγου.
 
Βαγγέλης Παπαδάκος
 
Ο κ. Βαγγέλης Παπαδάκος με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης. Είναι μέλος του Πρωτέα από το 2012 και ως μέλος του Δ.Σ τα τελευταία 4 χρόνια.

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media