Οι Νεάνιδες του Πρωτέα στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος!

Για μια ακόμη χρονιά η Πρωταθλήτρια ομάδα των Νεανίδων μας θα αγωνιστεί σε τελική φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της προηγούμενης χρονιάς.

Η ομάδα μας τα τελευταία 6 χρόνια έχει κατακτήσει 5 πανελλήνια πρωταθλήματα. Όλο το περασμένο διάστημα και αφού δόθηκε η άδεια διεξαγωγής των πρωταθλημάτων τα κορίτσια με τις οδηγίες της coach Ιωάννας Κουτρόγιαννου και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα δούλεψαν σκληρά και την Τρίτη 24/08 το πρωί αναχωρούν από το «Eλ. Βενιζέλος» για τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα το Ν. Ρύσιο όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση από 25-29 Αυγούστου.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

▶ Η αποστολή του Πρωτέα: Λιμοντζόγλου Δανάη, Περδικάκη Διονυσία, Μπιλλή Παρασκευή, Ξενιτοπούλου Αγγελική, Καπετάνιου Πολυξένη, Γκουζέλου Χρυσή, Κωνσταντοπούλου Αναστασία, Σακελλαρίου Νικολέτα, Φρέρη Ευφροσύνη, Γρηγορόπουλου Γεωργία, Σιμιτσιδέλη Μαργαρίτα, Μυστικού Ιωάννα, Ιωάννα Κουτρόγιαννου (coach), Τσιαμπόκαλου Παναγούλα (φυσιοθεραπεία), Δημήτρης Σιμιτσιδέλης (έφορος - αρχηγός αποστολής).

▶ Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση: ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ, ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΚΕΩΝ, ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ, ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗΣ.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media