Αήττητος πρωταθλητής ο Πρωτέας Βούλας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων!

Αήττητος ο Πρωτέας Βούλας κατέκτησε την πρώτη θέση του 33ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στην Ιστιαία. Στον πέμπτο και τελευταίο της αγώνα η ομάδα μας επικράτησε με 70-46 του Πιερικού-Αρχέλαου.

➥ Δεκάλεπτα: 16-13, 27-31, 47-43, 70-46

Πρωτέας Βούλας (Τσεμπέρης): Συγγρού 7, Καβούνη, Μπουντούρη 17(1), Κουζούκα 1, Λάμπρου, Παντελή 4, Καλογερία 4, Νάτσκου 9(3), Αποστόλου, Χατζηλεοντή 11, Σακελαρίου 6, Αναστασοπούλου 11(1).

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Καραλή 4, Κιλ 2, Κιολέογλου 9(1), Μάντζου 9(1), Καρανικόλα, Παπαζιώγα, Μάντη, Μπουμπουλέντρα, Καρατάσιου 19(5), Δημητριάδου, Παντζιάλα.

Δηλώσεις

⇲ Τσεμπέρης (προπονητής Πρωτέα Βούλας): Η φιλοξενία και η οργάνωση ήταν πολύ καλές. Οι άνθρωποι εδώ έκαναν μεγάλη προσπάθεια και έφεραν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Η συνεργασία των ομάδων ήταν πάρα πολύ καλή και έτσι αρμόζει να είναι. Παρότι θα μπορούσαμε να χάσουμε εμείς ή κάποιος άλλος είμαστε μαζί, εκτιμάμε οι μεν τους δε και έτσι πρέπει να είναι το μπάσκετ. Νομίζω ότι δίκαια βγήκαμε πρώτοι χωρίς να παίξουμε το πολύ καλό μπάσκετ. Οι πέντε παίκτριες που είναι στην εθνική ομάδα έχουν αρκετό ταλέντο και στα κρίσιμα παιχνίδια έπαιξαν αρκετά καλά, κυρίως στην άμυνα και με τον ΠΑΟΚ και επιθετικά. Υπάρχει μια ανισορροπία των ομάδων, μια διαφορά μεγάλη και αυτό είναι γνωστό εκ των προτέρων, οπότε θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το ενδιαφέρον στο τουρνουά, γιατί ουσιαστικά είχαμε διάρκεια 3 μέρες όχι 5, και θα μπορούσαν τα καλά παιχνίδια να είναι προς το τέλος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Μπορεί να είναι πρωταθλητές οι ομάδες των Αθηνών ή της Θεσσαλονίκης αλλά τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια αξίζουν στις ομάδες τις επαρχίας, γιατί είναι πολύ αντίξοες οι συνθήκες, συντηρούν τις ομάδες και παράγουν και έργο. Συγχαρητήρια στις ομάδες των Χανίων, του Αρχέλαου και του Σύλλα και σε όλες τις επαρχιακές ομάδες και εκεί ίσως πρέπει να δοθεί ένα μεγαλύτερο βάρος και κίνητρο. Κάθε ομάδα από αυτές είχε μία, δύο και φέτος είχε και μια τρίτη καλή παίκτρια και αυτό είναι πάρα πολύ καλό.

⇲ Χατζηιωάννου (προπονητής Πιερικού Αρχέλαου): Να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές. Ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση. Από τα καλύτερα πανελλήνια που έχουμε συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πρωτέα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως δίκαια κατέκτησε την πρώτη θέση. Το ξέραμε από πριν ότι θα ήταν ένα δύσκολο τουρνουά. Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε ήταν πάρα πολλές. Είχαμε τη δυσκολία ότι είχαμε να παίξουμε εννιά παιχνίδια τις τελευταίες 14 ημέρες και μάλιστα κρίσιμα, σημαντικά και δύσκολα, με μια ομάδα με παίκτριες από την κατηγορία των κορασίδων. Είμαστε ευχαριστημένοι που το τουρνουά εξελίχθηκε έτσι και επιστρέφουμε με υγεία και με πολλές εμπειρίες.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media