Η ομάδα των κορασίδων ολοκλήρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι στην Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή έφτασε στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 2/01/2020 και την Παρασκευή 3/01 το πρωί επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής όπου ξεναγηθήκαμε από τον κ. Πετρά Πάρη, Διευθυντή του Λυκείου και παλιό προπονητή μπάσκετ σε ομάδες της Θεσσαλονίκης, στους χώρους του Λυκείου, των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και της παραγωγής γάλακτος.

Έπειτα επισκεφτήκαμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ και ειδικότερα το Μουσείο Μπάσκετ όπου στα κορίτσια έκανε μια σύντομη ξενάγηση η υπεύθυνη του Μουσείου κυρία Λύδια Σιχάνη και είχαν την ευκαιρία να δουν σπάνια εκθέματα, να ακούσουν για την ιστορία και τις σημαντικότερες στιγμές του αθλήματος στην Ελλάδα.

Το απόγευμα της Παρασκευής 3/01 παίξαμε και το πρώτο μας φιλικό αγώνα με τον Αστέρα Ιπποδρομίου στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.

Το Σάββατο 4/01 το πρωί παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στο βοηθητικό γήπεδο του PAOK Sports Arena. Έπειτα τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με παίκτες της ανδρικής ομάδας στην κεντρική σάλα, ενώ ακολούθησε μια σύντομη εξιστόρηση από τον κύριο Νίκο Σταυρόπουλο, Διευθυντή της ΚΑΕ και διεθνή παλαίμαχο, στους χώρους του Μουσείου του ΠΑΟΚ.

Το απόγευμα παίξαμε το τρίτο μας φιλικό στο γήπεδο του Επταπυργίου με την ομάδα του Παναθλητικού.

Λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας αποφασίστηκε να ακυρωθεί το τέταρτο παιχνίδι στην Κατερίνη και η ομάδα να επιστρέψει νωρίτερα στην Αθήνα για την ασφάλεια των παιδιών.

⦿ Ευχαριστούμε θερμά:

  • τον κ. Πετρά Πάρη, Διευθυντή του Γενικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
  • την κυρία Λύδια Σιχάνη, υπεύθυνη του Μουσείου ΧΑΝΘ
  • τη διοίκηση της ομάδας «Αστέρα Ιπποδρομίου»
  • τη διοίκηση της ομάδας του ΠΑΟΚ
  • τον κ. Νίκο Σταυρόπουλο, Διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
  • τη διοίκηση της ομάδας του «Παναθλητικού»
  • και, τέλος, τον κύριο Χρήστο Βαμβακά που ήταν ο αρχηγός της αποστολής και μεριμνούσε για όλα τα θέματα, αλλά και με την οργανωτικότητα του συντόνισε όλο το ταξίδι.

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λυκούργου 17, Βούλα, 16673

Τηλ: 2108953823

Fax: 2108953823

Email:

  

Ακολουθείστε μας στα Social Media